ASBÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı olarak öğrencilerimizle birlikle Orta Doğu Teknik Üniversitesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümü'nün 12 Aralık 2019 Perşembe günü ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirdiği “METU British Novelists International Conference” serisinin 25.si olan “Daniel Defoe and His Work” başlıklı konferansa katılım sağlanmıştır.

Daniel Defoe uzmanı olan Prof. John Richette etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştirmiştir. Bilkent Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Başkent Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve daha birçok üniversiteden katılım sağlayan akademisyenler Daniel Defoe ve eserlerini birçok açıdan incelemişlerdir.

Konferans arasındaki kahve molalarında öğrencilerimiz değerli bilim insanları ile fikir alışverişinde bulunma ve sohbet etme fırsatı bulmuşlardır.

METU British Novelists International Conference