ASBÜ İngiliz Dili ve Edebiyatı olarak öğrencilerimizle birlikle Hacettepe Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nün ve İrlanda Büyükelçiliği işbirliği ile 23 Kasım 2018 Cuma günü Beytepe Kampüsünde gerçekleştirdiği “One Day, J. M. Synge...” başlıklı konferansa katılım sağlanmıştır.

Konferansa Hacettepe Üniversitesi, University College Dublin, Doğuş Üniversitesi ve Çankaya Üniversitesi'nden konuşmacı olarak katkı veren akademisyenler, İrlanda ulusal tiyatrosunun İrlandalı oyun yazarı John Millington Synge ve eserlerini çeşitli açılardan incelemişlerdir.

Konferans arasındaki kahve molalarında öğrencilerimiz değerli bilim insanları ile fikir alışverişinde bulunma ve sohbet etme fırsatı bulmuşlardır.