Sevgili Öğrencilerimiz,

Pandemi ile birlikte bildiğimiz şekliyle zaman adeta askıya alındı. "Bugün günlerden ne?" sorusunu sormaktan yorulup vazgeçtik. Geceler gündüzlere, evler dersliklere, ekranlar defterlere karıştı! Alışageldiğimiz yaşantı duraksadı ama bizler durmadık. Uzaktan Eğitim sürecimiz devam ederken, üretken ve paylaşımcı tutumumuzu sürdürdük. Lisans ve lisansüstü düzeyde öğrencilerimiz aldıkları dersler kapsamında öğrendiklerini kendi süzgeçlerinden geçirip sundular. "Dersin Kodu: COVID-19, 2020."

Bu kodun kısa süre içinde tarihe karışması dileğiyle keyifle öğrenme ve keyifle öğretme yolculuğumuzdan kısa bir seçki sunuyoruz.

Sağlıcakla,

İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkanlığı

~ COVID-19, 2020: Pandemi Ders Notları - 1 ~

Dr. Öğr. Üyesi Zümre Gizem Yılmaz Karahan yönetimindeki “ELIT 226 British Popular Literature” dersi kapsamında gotik romanın örneklerinden Bram Stoker’ın Dracula romanından okumalar: ASBU-IDE-Dracula.

Not: Verilerin paylaşımı için ilgili tarafların izinleri alınmıştır.