İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Zümre Gizem Yılmaz Karahan’ın, Sosyal Sahne ile yaptığı çalışmalar Covid-19 karantina sürecinde de devam etmiştir. Bölümümüz öğrencilerinin de sunum ve müzik dinletileriyle katkı sağladığı “Sosyal Sahne Sanal Kamp Eğitimleri” kapsamında düzenlenmiş etkinlikler şu şekildedir:

1- “Brecht ve Epik Tiyatro” – ASBÜ Sosyal Sahne Tiyatro Topluluğu Öğrencileri için (“Brecht and Epic Theatre” for ASBU Sosyal Sahne Theatre Company Students)

2-  “Gölge Oyunu: Karagöz ve Hacivat” – ASBÜ Sosyal Sahne Tiyatro Topluluğu Öğrencileri için (“Shadow Theatre: Karagöz and Hacivat” for ASBU Sosyal Sahne Theatre Company Students)

3-  “Shakespeare” – ASBÜ Sosyal Sahne Tiyatro Topluluğu Öğrencileri için (“Shakespeare” for ASBU Sosyal Sahne Theatre Company Students)

4-  “Yakın Dönem Türk Tiyatrosu” – ASBÜ Sosyal Sahne Tiyatro Topluluğu Öğrencileri için (“Contemporary Turkish Theatre” for ASBU Sosyal Sahne Theatre Company Students)

5- “Robot Aktörler” – ASBÜ Sosyal Sahne Tiyatro Topluluğu Öğrencileri için (“Robot Actors” for ASBU Sosyal Sahne Theatre Company Students)

6-  “Antik Tiyatro” – ASBÜ Sosyal Sahne Tiyatro Topluluğu Öğrencileri için (“Ancient Theatre” for ASBU Sosyal Sahne Theatre Company Students)

7-  “Politik Tiyatro” – ASBÜ Sosyal Sahne Tiyatro Topluluğu Öğrencileri için (“Political Theatre” for ASBU Sosyal Sahne Theatre Company Students)

8- “Savaş Sonrası Tiyatro” – ASBÜ Sosyal Sahne Tiyatro Topluluğu Öğrencileri için (“Post-War Theatre” for ASBU Sosyal Sahne Theatre Company Students)

9-  “Köy Seyirlik Oyunları” – ASBÜ Sosyal Sahne Tiyatro Topluluğu Öğrencileri için (“Traditional Folk Performance Theatre” for ASBU Sosyal Sahne Theatre Company Students)