2020-21 Akademik Yılı’nda, lisans eğitiminin son yılında olan öğrencilerimize yönelik, ASBÜ-İDE Kariyer Destek Buluşmaları etkinlik dizimizin ilkini 18 Kasım 2020 Çarşamba günü 16.10’da online olarak gerçekleştirdik. Dekanımız Prof. Dr. İsmail Çakır’ın açılışı ve iyi dilek konuşmasıyla başlayan ilk etkinliğimiz, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Mine Özyurt Kılıç’ın akademik kariyer konusunda öğrencilerimizi bilgilendirdiği sunumla devam etti. Etkinliğin sonundaki soru-cevap bölümünde, öğrencilerimiz etkinliğe katılabilen hocalarından bilgilendirici rehberlik de alabildiler. Bu tür buluşmalarımız, ilerleyen haftalarda da devam edecektir. Katılabilen tüm öğrencilerimize teşekkür eder, sonraki buluşmalarda yeniden hepsini görmeyi dileriz.

Bölüm Başkanlığı