ASBÜ İDE-Tiyatro Etkinliklerimiz bölüm öğrencilerimizin Ankara’da dersleriyle ilgili olabilecek kültür-sanat etkinliklerine dikkat çekmek, bu etkinlikler hakkında farkındalık yaratmak ve sınıftaki tartışmaları aktüel edebiyat eserlerinde gözlemleyerek eğitim ve öğretimde devamlılığa katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Öğrencilerimiz bu etkinliklerin biletlerini zaman zaman bölümümüzden temin edebileceklerdir.

Oyunları izleme fırsatını yakalamak için asbuidetiyatro@gmail.com adresine görmek istediğiniz oyunu konu kısmında belirterek eposta atmanız yeterlidir (son tarih: 02 Aralık 2021, saat 12.00). Oyunların çoğu kapalı gişe oynadığından ve biletleri çok kısa sürede tükendiğinden bölümümüz tarafından sınırlı sayıda bilet temin edilebilmektedir. Çekilen kura sonucunda biletleri kazananlar açıklanacaktır. Bu etkinlikler dönem içerisinde devam edecektir. Tüm öğrencilerimize iyi seyirler dileriz.

Mekan: Devlet Tiyatroları - Ankara DT

Etkinlik: DR. JEKYLL İLE BAY HYDE - DT - Akün Sahnesi

Tarih ve Saat: 4 Aralık 2021 Cumartesi 15:00

İlgili link: http://www.devtiyatro.gov.tr/DevletTiyatro/tr/oyundetay/2606?a=dr.jekyll-ile-bay-hyde