Ana içeriğe atla

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 23 Haziran Perşembe günü Üniversitemiz Hazırlık Okulu Amfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.

Yapılan törenle Üniversitemiz, Yabancı Diller Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 2022 yılı mezunlarını uğurladı.

Mezuniyet törenimiz, Üniversitemizden birincilikle mezun olan Yabancı Diller Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencimiz Betül Sena Özer’in konuşması sonrasında Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın mezuniyet konuşmalarıyla başladı. Ardından ASBÜ Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. İsmail Çakır’ın mezuniyet konuşması ile devam etti. Üniversitemiz, Yabancı Diller Fakültesi ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü birincisi Betül Sena Özer’e birincilik belgesi ve hediyesi Sayın Rektörümüz ve Sayın Dekanımızca takdim edildi ve öğrencimiz fakülte kütüğüne ismini çaktı.

Mezunlarımıza diplomaları rektör yardımcıları, dekanlar, fakültemiz dekan yardımcısı, bölüm başkanı, bölüm başkan yardımcısı ve törende hazır bulunan fakültemiz öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.

Tüm mezunlarımıza en içten tebriklerimizi iletir, hepsinin sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde geleceklerini inşa etmelerini dileriz.

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.