Ana içeriğe atla

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi 2022-2023 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 22 Haziran Perşembe günü Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası Tarihi Salon’da gerçekleştirildi.

Yapılan törenle Üniversitemiz, Yabancı Diller Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 2023 yılı mezunlarını uğurladı.

Mezuniyet törenimiz, Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın mezuniyet konuşmalarıyla başladı.Üniversitemizden birincilikle mezun olan Yabancı Diller Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencimiz Ali Bal Yüksek Onur Belgesi ve plaketini Sayın Rektörümüzden aldı. Törenimiz ASBÜ Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. İsmail Çakır’ın konuşması ardından Ali Bal’ın mezuniyet konuşması ile devam etti. Üniversitemiz, Yabancı Diller Fakültesi ve İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü birincisi Ali Bal’a birincilik belgesi ve hediyesi Sayın Dekanımızca takdim edildi ve öğrencimiz fakülte kütüğüne ismini çaktı.

Mezunlarımıza diplomaları fakültemiz dekanı, bölüm başkan yardımcısı ve törende hazır bulunan bölümümüz öğretim üyeleri tarafından takdim edildi.

Tüm mezunlarımıza en içten tebriklerimizi iletir, hepsinin sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde geleceklerini inşa etmelerini dileriz.

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.