Ana içeriğe atla

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Yabancı Diller Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 27 Haziran Perşembe günü Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi kampüsünde gerçekleştirildi.

Yapılan törenle Üniversitemiz, Yabancı Diller Fakültesi, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü 2024 yılı mezunlarını uğurladı.

Mezuniyet töreni, Yabancı Diller Fakültesi Dekan Vekili Sayın Doç. Dr. Beyazıt AKMAN’ın konuşmalarıyla başladı. Ardından Yabancı Diller Fakültesi birincisi olan İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencimiz Fatma Gökçen SIRIT mezuniyet konuşmasını yaptı. Fatma Gökçen SIRIT’a diploması, birincilik belgesi ve hediyesi Fakültemiz dekan vekili Doç. Dr. Beyazıt AKMAN tarafından takdim edildi ve öğrencimiz fakülte kütüğüne ismini çaktı.

Mezunlarımıza diplomaları Fakültemiz Dekan Vekili Doç. Dr. Beyazıt Akman, İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölüm Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Filiz Barın Akman, ve törende hazır bulunan bölüm öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Mine Özyurt Kılıç, Doç. Dr. Zümre Gizem Yılmaz ve Dr. Öğr. Üyesi Erden El tarafından takdim edildi.

Törenin sunuculuğu bölüm araştırma görevlilerimizden Betül Dursun tarafında yapıldı.

Tüm mezunlarımızı en içten duygularla tebrik eder, hepsinin sağlıklı, mutlu ve başarılı bir şekilde geleceklerini inşa etmelerini dileriz.

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.