17.12.2021 tarihli ve  31692 sayılı Resmi Gazete ile Üniversitemiz web sitesinde ilan edilen Araştırma Görevlisi kadrosuna başvuruda bulunan adayların ön değerlendirme sonucuna göre tabi tutuldukları 12.01.2022 tarihli giriş sınav (yazılı) ve nihai değerlendirme sonuçları ektedir.

İSTENEN BELGELER

ATAMAYA ESAS EVRAKLAR

1. Dilekçe
2. Adli Sicil Kaydı (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilebilir.)
3. 2 adet renkli fotoğraf (Fotoğraflar Kamu Kurum ve Kuruluşlarında Çalışan Personel Kıyafetine Dair Yönetmelik’in 10. maddesi uyarınca bu yönetmelikteki esaslara uygun olmalı. Erkek adayların fotoğrafları kravatlı olmalı.)
4. Mal Bildirim Formu (Arkalı-önlü doldurulacak. İmza atılacak. Sicil No. kısmı boş bırakılacak.)
5. Herhangi bir kamu kurumunda kadrolu olarak çalışırken çeşitli nedenler ilişiği kesilenlerin (istifa, müstafi vb.), son ayrıldıkları Kurumdan aldıkları hizmet belgesi
6. Yüksek Lisans / Doktora Mezuniyet Belgesi (Varsa)
7. Tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alınan Sağlık Kurulu Raporu (Heyet Raporu)

Fakültemiz Araştırma Görevlisi Kadrosuna atanacak olan aday(lar)ın yukarıda istenen belgeleri 31.01.2022 tarihi saat 17.00 mesai bitimine kadar Fakültemiz Dekanlığına şahsen teslim etmesi gerekmektedir. Süresi içerisinde başvuru yapmayan(lar) atanma işleminden vazgeçmiş sayılacaktır.

Not: Ataması yapılacak olan aday(lar)a ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır.

ADRES:
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi