Üniversitemiz Senatosunun yaptığı toplantı neticesinde, (11.09.2020 tarihli Senato Kararı)

Ülkemizde ve tüm dünyada Covid-19 küresel salgınının seyri göz önünde bulundurularak;

Cumhurbaşkanlığı, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ve İl Pandemi Kurulları / İl Umumi Hıfzıssıhha Kurullarının kararları dikkate alınarak;

Öğrencilerimizin, akademisyenlerimizin ve idari personelimizin sağlığının korunması öncelenerek;

Üniversitemizde 2020–2021 öğretim yılı güz döneminde, yükseköğrenimin uzaktan öğretim yoluyla sürdürülmesi kararlaştırılmıştır.

Salgın sürecindeki değişimler neticesinde ilgili kurum ve kurulların alacağı bağlayıcı kararlar süreç içerisinde dikkate alınacaktır.

Üniversitemiz bu süreçte açık olacaktır. Covid-19 Bilim Kurulları tarafından oluşturulan eylem planına uyularak ve HES kodu kontrolü sağlanarak Üniversitemizin tüm ortak alanlarının kontrollü olarak kullanılması mümkündür.

Sevgili Öğrencilerimiz, sizleri çok özledik. En kısa zamanda salgının sona ermesini diliyor ve sizlerle buluşmayı özlemle bekliyoruz. Sağlıkla ve sevgiyle kalın.

uzaktan eğitim