Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Yabancı Diller Fakültesi Ailesine Yeni Katılan Değerli Öğrencilerimiz,

Öncelikle sizleri başarılarınızdan dolayı kutluyorum. Ailelerinizin ve öğretmenlerinizin, sizinle birlikte haklı bir gururu yaşadığını biliyorum. Başkent Ankara’nın tarihi Ulus semtinde yerleşik, Sosyal Bilimler alanında ihtisas veren, ülkemizdeki genel eğitim anlayışının ötesinde hem eğitim-öğretimde hem araştırmada özgün niteliğe sahip, Türkiye'nin ve Dünyanın sorunlarına özgün çözümlerle katkı sunacak bilgiyi üretmeyi, konusunun mesleki uzmanlığından daha ziyade o konunun entelektüellerini yetiştirmeyi gaye edinen Ankara Sosyal Bilimler Üniversitemize hoş geldiniz.

Eğitim-öğretim hayatınızın en önemli yolunun başında bulunmaktasınız. Bu önemli süreçte sizlerin akademik kazanımlarınızın yanı sıra, kişisel, kültürel ve sosyal gelişimlerinize katkı sağlamak en temel amacımızdır. Bu amacı gerçekleştirmede Yabancı Diller Fakültesi olarak sizlerin her zaman yanınızda olacağız.

Kendine güvenen, ülkesine ve milletimize karşı sorumluluk sahibi, milli ve manevi değerlere sahip, akılcı, hem ulusal hem de uluslararası bilim alanında yetkin ve yenilikçi, araştırmacı ve özgür düşünceye sahip bireyler olarak yetişmeniz için her türlü gayreti sarf edeceğiz.

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Yabancı Diller Fakültesi mensubu olduğunuz için sizlere teşekkür eder ve başarılar dilerim.

Aramıza hoş geldiniz.

Prof. Dr. Ali GÜNEŞ