Üniversitemizin kuruluşundan başlayarak hem akademik hem de idari anlamda birçok katkı sunan Doç. Dr. Armağan Erdoğan, bu dönem itibariyle emekli olmuştur.

Dr. Erdoğan, İngiliz Dili ve Edebiyatı bölüm başkanlığı ve Yabancı Diller Fakültesi dekan yardımcılığı görevlerini yürütmüştür. Dr. Erdoğan, üniversitemizin ilk Avrupa Birliği projesi olan Horizon 2020 kapsamındaki “Adult Education as a Means to Active Participatory Citizenship – Edumap” adlı projede yer almıştır. Dr. Erdoğan son bir yılda konuk araştırmacı olarak Hollanda’da bulunmuştur.

Bölümümüzün kurulmasında çok değerli katkıları olan Dr. Erdoğan, bölümümüzün gelişimi ve büyümesinde büyük rol oynamıştır. Kendisine özverili çalışmalarından ve bütün katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki akademik çalışmalarında başarılar dileriz.

Plaket takdim

Doç. Dr. Erdoğan'ın emeklilik yemeği